نشریه‌ی «نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی»، فصلنامه‌ی تخصّصی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار است که بر اساس مصوبه‌ی چهل و نهمین جلسه‌ی كمیسیون بررسی و تأیید مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ 27/6/1387 و تایید هیات نظارت بر مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه مورخ 11/7/1390(مجوز انتشار شماره 21782/90، مورخ 28/8/1390)، به زبان فارسی، با همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران، منتشر می‌شود.

صاحب امتیاز: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار

مدیر مسوول و سردبیر: دكتر سیدعلی مرتضوی  

مدیر داخلی: صفورا مشکانی

اعضای هیأت تحریریه:

دكتر سیدعلی مرتضوی: استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار

دكتر گیتی كریم: استاد بهداشت مواد غذایی،دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
دكتر فخری شهیدی: استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد
دكتر محمدحسین حداد خداپرست: استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد

دكتر مهرداد قوامی: استاد دانشکده‌ی علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
دكتر محمدرضا سعیدی‌اصل: دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار

دكتر امیرحسین الهامی‌راد: دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار

دكتر آرش کوچکی: استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد

دكتر حمید توکلی پور: دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار

دکتر فریده طباطبائی یزدی: استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد

دکتر محمد حسین عزیزی تبریز زاد: استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تربیت مدرس

دکتر حمید بهادر قدوسی:استاد گروه میکروبیولوژی، دانشگاه متروپولیتن لندن

 دکتر بهجت تاج الدین : دانشیار گروه علوم وصنایع غذایی، موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کرج

 دکتر افشین جوادی: استاد گروه ‌بهداشت مواد غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

 دکتر علیرضا صادقی ماهونک: استاد گروه علوم وصنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

 دکتر محمد رضا عدالتیان دوم: دانشیار گروه علوم وصنایع غذایی، ‌دانشگاه فردوسی مشهد

 دکتر بابک قنبرزاده هوجقان: استاد گروه علوم وصنایع غذایی، دانشگاه تبریز

 دکتر مهرداد نیاکوثری: استاد گروه شیمی، دانشگاه شیراز  

ویراستار ادبی: دكتر ابوالقاسم امیراحمدی، استادیار گروه ادبیات فارسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
ویراستار انگلیسی: مرجان وثوقی، عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات انگلیسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار

کارشناس اجرایی: صفورا مشکانی

نشانی: خراسان رضوی، سبزوار، بولوار دکتر سیادتی، مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی، حوزه‌ی معاونت پژوهش و فنّاوری، دفتر نشریه‌ی نوآوری دفتر نشریه‌ی نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی، كد پستی: 56878-96189، تلفن و نمابر :44660889 -051

 

رایانامه: jfst @ iaus.ac.ir       تارنما: https://jfst.sabzevar.iau.ir

شمارگان: 300 نسخه                تک شماره: 120000 ریال

 

چاپ و نشر شکوفه سیب (09375097711) 

www.shokofehsib.ir

(تصویر صفحه اول نشریه)

 

شمارگان این نشریه از سال 1397 تا کنون در شکوفه سیب چاپ و نشر می‌گردد. از افتخارات شکوفه سیب همکاری با دانشگاه‌ها و سایر سازمان‌هایی است که شکوفه سیب را محلی امن برای چاپ و نشر آثار فاخر خود می‌دانند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *